Selecteer een pagina

Dit is

DE TOLBOOM

Monumentale

Boerderij

Ons restaurant is gevestigd in monumentale boerderij De Tolboom in Terschuur. In deze boerderij bevond zich een tolhuis. Het pand dateert reeds uit 1700, maar in 1901 werd de huidige boerderij op de fundering opnieuw opgebouwd. De boerderij, die oorspronkelijk een hoeve was, is tot het einde van de vorige eeuw een boerenbedrijf geweest met vele hectare grond. In 2004 kwam De Tolboom in het bezit van de huidige eigenaar. In dat jaar is de boerderij grondig gerenoveerd. In 2009 werd de voormalige schuur volledig gerenoveerd.

De huidige eigenaar, René Gejas, heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze sector en zal samen met zijn vrouw Linda, een pannenkoekenboerderij gaan runnen.

Bezoek

ONS TERRAS

Terwijl u gratis uw elektrische fiets oplaadt kunt u genieten op ons terras tijdens het consumeren van een kopje koffie met appelgebak, lunch of diner.

VACATURES

Regelmatig zijn wij op zoek naar medewerkers Bediening of Keuken.

Bent u ouder dan 18 jaar, flexibel, beschik u over een goede spreek- en schrijfvaardigheid  Nederlands en kunt u goed in teamverband werken? Stuur dan uw CV naar info@detolboom.com.