Selecteer een pagina

Omgeving

Alle mogelijkheden in  de buurt van

De Tolboom

Wat zit er zoal in de buurt van De Tolboom? Een bezoek aan de Tolboom kunt u met veel dingen combineren. Hierbij een overzicht.

Op zoek naar een unieke belevenis? Kom naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Dit museum geeft je een unieke kijk in de wereld van toen.…

Een leuk speelpark voor zowel mooi als minder mooi weer!

Museum met een ruim opgezette expositie, een uitgestrekte hoendertuin, een veilinglokaal in bedrijf, een leuke museumwinkel, kuikens direct uit de broedmachine en nog veel meer.

Windkorenmolen “Den Olden Florus ” is een standerdmolen, die gerekend mag worden tot een van de oudste molentypes. Dit is vooral te zien aan de constructie van de zogenaamde staart. 

Ontdek het mooie buitengebied van Terschuur en Zwartebroek. Wandelen langs water. elzenbroekbos, oude veengaten, door weilanden en via oude stegen. Beleef het bijzondere slagenlandschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Museum Nairac bevindt zich in het centrum van Barneveld. Naast de geschiedenis van Barneveld brengt Museum Nairac 3 wisseltentoonstellingen per jaar.

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). 

Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven!

Bent u op doorreis?

U vindt ons vlakbij de A1, afslag Barneveld. Parkeren op eigen terrein. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten van ons mooie terras aan de achterzijde van ons restaurant.